Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Міжнародний день захисту дітей

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка приєднався до привітань дітей з Міжнародним днем захисту дітей.

Діти – це диво, яке наповнює дорослих радістю, теплотою відкритістю та сенсом життя. Їх щирі посмішки та життєвий оптимізм вселяють сили та енергію змінювати світ на краще заради майбутнього. Адже воно залежить саме від нас – дорослих.

Міжнародний день захисту дітей – це своєрідне нагадування про їх безпорадність та незахищеність. Тому привітання у цей день є символічним знаком, який показує те, що дорослі завжди будуть оберігати й піклуватися про малечу.

За ініціативою благодійного фонду ,,Милосердя-Луганськˮ, аспіранта кафедри соціальної педагогіки НН ІПП Антона Назмієва та студентської соціальної служби Державного закладу ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченкаˮ волонтери привітали дітлахів з Міжнародним днем захисту дітей. Приємні спогади вони дарували за підтримки проєкту ,,Допомога сім’ямˮ, який реалізується за фінансової підтримки Карітас Австрії.

Вірні друзі Тигруля та Зайчик розвозили містом Старобільськ адресні подарунки та вітання з наступаючими літніми канікулами. Емоції та враження дітей передати неможливо, бо радість і враженість вирували повноводним ключем.

Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай їм завжди світить яскраве сонце, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок.

Оберігайте їх, цінуйте і бережіть, бо вони – наша найдорожча цінність!

Олена Духова,

завідувачка студентської соціальної служби

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024