Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Комплексний екзамен на кафедрі дизайну

На кафедрі дизайну провели комплексний екзамен.

27-го травня на кафедрі дизайну НН ІТОТТ проводився комплексний екзамен за фахом для здобувачів освіти спеціальностей 022 ,,Дизайнˮ, освітньо-кваліфікаційного рівня ,,бакалаврˮ денної та заочної форми навчання. Вперше, в історії кафедри атестація випускників пройшла в online-режимі  за допомогою комунікаційної платформи ZOOM.

Екзамен складався з двох частин – теоретичної та практичної, з яких найцікавішою є практична частина, де здобувачі освіти відображають професійну майстерність виконуючи творчі роботи з таких дисциплін як: ,,Фотомистецтвоˮ, ,,Рисунокˮ, ,,Робота в матеріаліˮ, ,,Плакатиˮ. Державна комісія, на чолі з головуючою Лілією Саприкіною, кандидатом педагогічних наук, старшим викладачем кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Криворізького педагогічного університету,  змогли оцінити високий рівень виконання поставлених завдань перед випускниками.

В online-режимі у присутності проректора з науково-педагогічної роботи Олександра Меняйленка, директора НН ІТОТТ Віктора Дреля, заступника директора НН ІТОТТ Наталії Бикадорової, провідного фахівця Надії Стрельцової було розкрито конверти та розподілено екзаменаційні білети між здобувачами освіти.

Випускники у письмовій формі повинні були відповісти на теоретичне питання та виконати практичне завдання. Для здобувачів освіти спеціальності ,,Графічний дизайнˮ постала задача виконати ескіз констант графічного комплексу або фірмового стилю підприємства чи організації, а для випускників спеціальності ,,Дизайн інтер’єруˮ на перспективному зображенні розташувати меблі. Кожна робота оцінювалась в 50 балів та в сумі мала максимальну загальну оцінку 100 балів.

Комісія виокремила найкращі роботи випускників, серед яких Анна Олійник, Інна Плешакова та Даріна Ушатова, які поміж іншим отримають дипломи з відзнакою.

Вітаємо наших випускників та бажаємо творчого натхнення, подальшої самореалізації та чекаємо у магістратурі!

Кафедра дизайну НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024