Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Державна підсумкова атестація на ФІМ

На факультеті іноземних мов державну провели підсумкову атестацію.

На факультеті іноземних мов протягом 20-26 травня 2020 року провели державну підсумкову атестацію  для студентів спеціальностей 014 ,,Середня освітаˮ та 035 ,,Філологіяˮ денної та заочної форми навчання у  дистанційному форматі під головуванням Валентини Іщенко, кандидата філологічних наук, доцента, завідувача кафедри ділової іноземної мови Полтавського університету економіки і торгівлі.

Голова та члени державної екзаменаційної комісії знаходились в аудиторії та спілкувалися зі студентами через платформу ,,Skypeˮ. Таким чином, вдалось успішно організувати та забезпечити зв’язок між екзаменаторами та випускниками для проходження підсумкової атестації.

Державна підсумкова атестація – важливий етап у житті кожного студента. Адже позаду – насичене студентське життя, цікаві лекції та семінарські заняття, спілкування з досвідченими викладачами, а попереду – блискуче майбутнє, де кожен стане професіоналом своєї справи!

Підготовка до важливих іспитів тривала протягом усього періоду навчання. Завчасно до іспитів викладачами було організовано оглядові лекції на платформі ,,Zoomˮ. Це дало змогу випускникам якнайкраще ознайомитись із процесом організації та ключовими моментами підсумкової атестації.

Випускники факультету іноземних мов – успішні, компетентні та кваліфіковані спеціалісти! Професорсько-викладацький колектив факультету іноземних мов вітає випускників із успішним завершенням навчання!

Бажаємо професійного зростання!

Факультет іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024