Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумкова атестація

На кафедрі товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів НН ІТОТТ провели підсумкову атестацію.

26 травня 2020 року в навчально-науковому інституті торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму відбулася підсумкова атестація здобувачів освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 076 ,,Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьˮ та 015 ,,Професійна освіта. Товарознавствоˮ. 

Цьогоріч  у зв’язку з карантинними обмеженнями підсумкова атестація здобувачів освіти кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів відбулася в онлайн-режимі за допомогою платформи Skype.

З вітальним словом до здобувачів звернулася голова екзаменаційної комісії Вікторія Євлаш – доктор технічних наук, професор Харківського державного університету харчування та торгівлі, завідувач кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування, а також Олександр Меняйленко – доктор технічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи,  Віктор Дрель – кандидат біологічних наук, доцент, директор навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму, Людмила Сєногонова  – завідувач кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів.

Підсумкову атестацію склали 25 здобувачів освіти. За результатами комплексного випускного іспиту за фахом 5 студенти отримали оцінку ,,відмінноˮ, 20 студентів – ,,добреˮ.

Диплом з відзнакою підтвердили Ганна Тюкало та Оксана Склярова  випускниці спеціальності 076 ,,Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьˮ, які склали підсумкову атестацію на ,,відмінноˮ.

Дякуємо усім учасникам державної підсумкової атестації за злагоджену роботу.

Професорсько-викладацький колектив вітає усіх випускників та бажає не зупинятись на досягнутому, упевнено прямувати до своєї мети, творчо реалізувати себе у професійній діяльності, бути професіоналами своєї справи та чекає  на другому рівні (магістр) вищої освіти.

Кафедра товарознавства, торговельного підприємництва
та експертизи товарів НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024