Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всеукраїнська олімпіада з математики для абітурієнтів

У НН ІФМІТ відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.

22 травня 2020 року у навчально-науковому інституті фізики, математики та інформаційних технологій за допомогою онлайн-сервісу Zoom пройшов фінальний етап Всеукраїнської олімпіади з математики для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти. На початку заходу зі вступним словом до учнів звернувся завідувач кафедри, професор Анатолій Жучок, який стисло розповів про кафедру алгебри та системного аналізу і переваги навчання у Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка на математичних спеціальностях. З організаційними питаннями, умовами завдань та критеріями оцінювання студентів ознайомили члени журі, професор Юрій Жучок та старший викладач кафедри Олена Тоічкіна. Завдання, запропоновані учням, відносяться до таких класичних розділів математики як теорія чисел, алгебра та початки аналізу, геометрія і комбінаторика.

Результати фінального етапу олімпіади такі: Нєстєрова Олена Михайлівна – 95 балів; Бут Яна Олександрівна – 95 балів; Кравченко Лілія Олексіївна – 35 балів.

Вітаємо переможців та запрошуємо до навчання у нашому університеті!

Кафедра алгебри та системного аналізу

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024