Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумкова атестація в НН ІТОТТ

Кафедра туризму, готельної і ресторанної справи НН ІТОТТ провела підсумкову атестацію на платформі ,,Skypeˮ.

Так, 23 травня 2020 року кафедра туризму, готельної і ресторанної справи проводила державну підсумкову атестацію для здобувачів освіти спеціальностей 241 ,,Готельно-ресторанна справаˮ, 242 ,,Туризмˮ денної та заочної форми навчання.

Державну підсумкову атестацію було проведено за допомогою платформи ,,Skypeˮ, де одночасно знаходились і бачили одне одного: здобувачі освіти, голова, члени комісії, екзаменатори, секретар.

З вітальним словом виступили – голова екзаменаційної комісії  Олександр Коваленко – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму, готельно-ресторанного сервісу Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, Олександр Меняйленко – доктор технічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи,  Віктор Дрель – кандидат біологічних наук, доцент, директор навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму та Світлана Безбородих – в. о. завідувача кафедри туризму, готельної і ресторанної справи НН ІТОТТ.

До екзаменаційної комісії увійшли: Олександр Меняйленко – доктор технічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи; Наталія Бикадорова – заступник директора з навчальної роботи навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму. Екзаменатори: Світлана Безбородих – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму, готельної і ресторанної справи, в. о. завідувача кафедри туризму, готельної і ресторанної справи; Юрій Безрученков  – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму, готельної і ресторанної справи; Анастасія Сичова  – кандидат політичних наук, доцент кафедри туризму, готельної і ресторанної справи.

До уваги членів комісії були представлені письмові відповіді на питання з білету комплексного екзамену. Незадовільних відповідей у роботах здобувачів освіти не було виявлено.

З заключним словом та оголошенням результатів виступив Віктор Дрель – кандидат біологічних наук, доцент, директор навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму.

Дякуємо усім учасникам державної підсумкової атестації за плідну працю.

Бажаємо нашим випускникам натхнення, просування в професійному напрямку, подальшого самовдосконалення та досягнення нових цілей!

Кафедра туризму, готельної і ресторанної справи НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024