Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумкова атестація на ФУФСК

На факультеті української філології та соціальних комунікацій провели підсумкову атестацію.

19 травня 2020 року на факультеті української філології та соціальних комунікацій відбулася підсумкова атестація для студентів спеціальностей «Середня освіта. Українська мова і література», «Середня освіта. Українська мова і література та іноземна мова (англійська)», «Середня освіта. Українська мова і література та іноземна мова (російська)» першого освітнього рівня (бакалавр).

У зв’язку з карантинними обмеженнями підсумкова атестація вперше відбувалась в онлайновому режимі на платформі ZOOM. З вітальним словом до студентів звернулася голова екзаменаційної комісії Олена Горошкіна – доктор педагогічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу навчання української мови і літератури Інституту педагогіки НАПН України.

До складу екзаменаційної комісії ввійшли: Дмитро Ужченко – кандидат філологічних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної роботи, Тетяна Пінчук – кандидат філологічних наук, професор, декан факультету української філології та соціальних комунікацій, Оксана Клєщова – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови, Олена Лапко – кандидат філологічних наук, доцент, завідувач кафедри української літератури, Людмила Бутенко – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, Вікторія Сергєєва – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри романо-германської філології, Тамара Недайнова – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри світової літератури та російського мовознавства.

Підсумкову атестацію склали 15 студентів. За результатами випускного кваліфікаційного іспиту 3 студенти отримали оцінку «відмінно», 10 студентів – «добре», 2 студенти – «задовільно».

Диплом з відзнакою підтвердила Анастасія Горбань, випускниця спеціальності «Середня освіта. Українська мова і література та іноземна мова (англійська)», яка склала підсумкову атестацію на «відмінно».

Професорсько-викладацький колектив вітає випускників та бажає успіхів на другому рівні (магістр) вищої освіти.

За інформацією ФУФСК

 

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024