Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Студентська практика здобувачів

Студенти 4-го курсу навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму проходять виробничу практику.

Здобувачі 4-го курсу спеціальності 076 ,,Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьˮ НН ІТОТТ проходять виробничу практику під керівництвом викладачів кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів.

Виробничу практику студенти проходять на торговельних підприємствах (м. Старобільск, м. Київ, м. Сєвєродонецьк та ін.) згідно графіку та за місцем їх проживання.

Практика демонструє рівень розвитку ділових компетентностей студентів-практикантів. Підготовка студентів об’єктивно оцінюється викладачами, виявляються ,,слабкі місцяˮ для подальшого вдосконалення та мотивує молодь до її якісного проходження.

Під час практики студенти не тільки поглиблюють теоретичні знання і закріплюють практичні навички,  але й навчаються  виробничої дисциплінованості, дотриманню правил безпеки, відповідальності та культурі виробництва. Усі студенти готові до захисту звіту з виробничої практики.

Бажаємо студентам отримати диференційований залік з виробничої практики з достатньо високими оцінками.

За інформацією навчально-наукового інституту

торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024