Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумкова атестація в НН ІФВС

 У НН ІФВС розпочалася підсумкова атестація бакалаврів в режимі оnline.

Державні іспити є традиційною формою перевірки теоретичних знань і практичних умінь студентів з метою встановлення фактичної відповідності засвоєних навичок вимогам стандартів вищої освіти.

18 травня, в перший день атестації, іспити в режимі оnline здавали здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності ,,Середня освіта (Фізична культура)ˮ і ,,Фізична культура і спортˮ денної форми навчання.

З вітальним слово виступив директор навчально-наукового інституту Юрій Полулященко, професор кафедри олімпійського та професійного спорту, кандидат педагогічних наук, який побажав усім гарних відповідей та успішно скласти атестацію.

Далі роботу продовжили голови атестаційних комісій: за спеціальністю ,,Середня освіта (Фізична культура)ˮ – Василь Мазін, доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри управління фізичною культурою і спортом Національного університету ,,Запорізька політехнікаˮ. За спеціальністю ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ Володимир Гребенюк, заступник директора Луганського обласного фізкультурно-оздоровчого центру ,,Олімпˮ.

Член екзаменаційної комісії від університету – Олександр Бабічев, проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат історичних наук.

Підготовка до важливих іспитів тривала протягом усього терміну навчання. Викладачі стали не просто наставниками для випускників, а й хорошими порадниками. Адже кожній молодій людині потрібні поради професіоналів, які зможуть пояснити складні теоретичні питання і допомогти освоїти практичні навички.

Студенти спеціальностей спеціальності ,,Середня освіта (Фізична культура)ˮ і ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ успішно подолали завершальний етап навчання в нових умовах.

Кращою доповіддю зі спеціальності ,,Середня освіта (Фізична культура)ˮ була Ліни Бугайової.

Краща доповідь зі спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ була в Юлії Жигайлової.

Директорат інституту, викладачі кафедр бажають випускникам успіхів у проходженні державної атестації, подальшого професійного зростання і вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти!

За інформацією НН ІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024