Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумкова атестація

У навчально-науковому інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук триває підсумкова атестація студентів ОС ,,Бакалаврˮ.

Не зважаючи на карантинні обмеження і попри світову пандемію COVID-19, підсумкова атестація проходить у дистанційному режимі з допомогою таких платформ як Zoom та Google Meet. За довгий час проведення підсумкових атестацій – це вперше, коли всі здобувачі освіти через карантинні обмеження складають атестацію віддалено.

Підготовка до важливих іспитів тривала протягом усього терміну навчання. Викладачі стали не просто наставниками для випускників, а й добрими порадниками. Адже кожній молодій людині потрібні поради професіоналів, які зможуть роз’яснити складні теоретичні питання та допомогти опанувати практичні навички.

Більшість бакалаврів ґрунтовно відповіла на додаткові запитання комісії та отримала позитивні результати у підсумковій атестації.

Сьогодні наші студенти стали випускниками, а завтра – кваліфікованими спеціалістами та професіоналами своєї справи. Щиро радіємо за них і бажаємо їм здоров’я, творчого натхнення та успішної творчої реалізації у професійній діяльності!

Навчально-науковий інститут історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024