Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Стипендіат Президента України!

Здобувач навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму Єлізавєта Мотуз стала стипендіатом Президента України.

Єлизавета Мотуз з вересня 2019 року навчається за спеціальністю 076 ,,Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьˮ, освітньою програмою ,,Товарознавство та експертиза в митній справіˮ ступеня магістра.

За період навчання Єлизавета зарекомендувала себе як активна, сумлінна, відповідальна, старанна та комунікабельна студентка, продемонструвала організаторські та лідерські якості, відповідальне ставлення до навчання, наполегливість та дисциплінованість. Протягом всього часу навчається на ,,відмінноˮ, захоплюється вивченням іноземної (англійської) мови.

Єлизавета Мотуз є лідером у науково-дослідній роботі студентів. За результатами проведених досліджень публікує наукові тези та статті. Постійно бере участь у фахових міжнародних науково-практичних конференціях, тренінгах, семінарах та конкурсах, тощо.

Магістрантка брала активну участь у заходах з нагоди проведення I Міжнародної науково-практичної конференції ,,Актуальні питання експертної та оціночної діяльностіˮ та днів навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму Державного закладу ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченкаˮ, а саме долучилася до організації та проведення конкурсів (14 жовтня – 28 листопада 2019 р.).

Для удосконалення фахових компетентностей Єлизавета в рамках змішаного навчання проходить онлайн-курси:

  • 17 грудня 2019 року отримала сертифікат, після успішного закінчення навчального онлайн-спецпроєкту: ,,Угода про асоціацію Україна-ЄСˮ. Спецпроєкт EDERA та Міжнародного фонду ,,Відродженняˮ за підтримки Європейського Союзу у рамках проєкту ,,Громадська синергіяˮ;
  • 28 грудня 2019 року отримала сертифікат, після успішного закінчення онлайн-курсу з критичного мислення університету Квінсленда ,,Наука повсякденного мисленняˮ через платформу масових відкритих онлайн-курсів ,,Prometheusˮ;
  • 5 січня 2020 року на студії онлайн-освіти ,,EdEraˮ отримала сертифікат з курсу ,,Smart exporter: електронні ресурси, регулювання та вимоги для експорту до ЄСˮ;
  • 13 січня 2020 року отримала сертифікат, після успішного закінчення онлайн-курсу ,,Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживачˮ, наданого за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України через платформу масових відкритих онлайн-курсів ,,Prometheusˮ.

З 2019 року Єлизавета Мотуз є членом Громадської організації ,,Науково-дослідний центр ,,Незалежна експертизаˮ (далі по тексту – ГО ,,Науково-дослідний центр ,,Незалежна експертизаˮ).

Єлизавета (як член ГО ,,Науково-дослідний центр ,,Незалежна експертизаˮ) є виконавцем госпрозрахункових науково-дослідних тем на замовлення торговельних організацій, виробничих підприємств, фізичних осіб підприємців та громадян, а саме:

  • № 01-09-19 ,,Розробка товарознавчих класифікацій (за групами нехарчової продукції) для цілей ідентифікації, товарознавчої експертизи та оцінкиˮ, від 17 вересня 2019 р.;
  • № 01-10-19 ,,Удосконалення інформаційного забезпечення споживачів верхнього одягу (зі шкіри, хутра, з наповненням із пір’яно-пухового напівфабрикату)ˮ, від 23 жовтня 2019 р.

Єлизвета (як член ГО ,,Науково-дослідний центр ,,Незалежна експертизаˮ) долучалася до роботи медіа-консультативного відділу (з вересня 2019 р. по січень 2020 р.), а саме до оформлення заяв споживачів по наступним товарам, що перебували у експлуатації:

  • жіноче зимове взуття – угги;
  • мультиварка моделі PHILIPS HD4731/03;
  • партіїя кедів бренду ,,ВОКМАКСˮ;
  • напівчеревики жіночі 44050-00 ,,Riekerˮ;
  • смартфон ,,Hyavey Р30 Proˮ.

З жовтня 2019 р. Єлизавета займається розробкою власного стартап-проєту: ,,Запорука здоров’я в інтимних товарахˮ під егідою безпечності продукції – засобів інтимної гігієни. Мета проєкту полягає у підвищенні реалізації безпечних та якісних інтимних товарів. Проєкт спрямований на захист споживачів від небезпечних товарів та/або неналежної якості, що можуть спричиняти негативний вплив на організм людини.

У період навчання зарекомендувала себе, як активна та старанна студентка, що має намір реалізувати себе у сфері товарознавства та експертизи, продемонструвала організаторські та лідерські якості, відповідальне ставлення до навчання, наполегливість та дисциплінованість.

За характером цілеспрямована, працелюбна, наполеглива, впевнена у собі. З повагою ставиться до викладачів і однолітків. Критично ставиться до власних вчинків, до поведінки товаришів і відверто про це говорить. Одногрупники цінують її за організаторські здібності, дипломатичність, коректність, готовність допомогти. Відкрита для спілкування та діалогу. Самокритична, вміє адекватно оцінювати свої можливості і здібності, проявляє організованість та принциповість у прийнятті рішень. Має значні науково-пізнавальні інтереси, демонструє високий рівень теоретичної і практичної професійної підготовки, ерудована, має широкий світогляд.

Пишаємося Єлизаветою та бажаємо великих успіхів та перемог в навчальній, науковій та громадській діяльності!

Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024