Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Подяка лікарям усього світу

Студенти факультету української філології та соціальних комунікацій долучилися до челенджу  ,,Подяка лікарям усього світуˮ.

Під час поширення пандемії COVID-19 єдиними нашими захисниками є лікарі – це люди, які не шкодуючи власного життя, сил та здоров’я працюють на благо української нації. Вони стоять на варті людського здоров’я цілодобово та готові прийти на допомогу в будь-який момент. Тому саме вони варті пошани, мільйонів ,,дякуюˮ та оплесків у всьому світі. Майже щодня ми можемо спостерігати у новинах або соціальних мережах відео, де люди зранку або ввечері у багатьох країнах виходять на балкони та голосно аплодують лікарям, їхній мужності.

Студенти факультету української філології та соціальних комунікацій також вирішили віддячити медикам за війну, яку вони ведуть із невидимим ворогом. До челенджу ,,Подяка лікарям усього світуˮ долучилися студенти 1 – 4-х курсів, спеціальностей: ,,СО. Українська мова і літератураˮ, ,,СО. Українська мова і література. Мова і література (англійська)ˮ, ,,Журналістикаˮ, ,,Журналістика. Видавнича справа та редагуванняˮ,  адже кожен з них розуміє, якою важливою зараз є робота наших медиків.

Відео зі словами подяки опубліковано у соціальних мережах Instagram та Facebook, на офіційних сторінках факультету української філології та соціальних комунікацій.

Подякувати лікарям – це не єдине, що ми можемо зробити. Найкраща пошана для них – це дотримання карантинних обмежень, аби не наражати на небезпеку себе та своїх близьких. То ж залишайтеся вдома та будьте здорові!

За інформацією факультету української філології
та соціальних комунікацій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024