Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Свято наукової думки

5 травня на кафедрі фінансів, обліку та банківської справи відбулися Дні науки на тему ,,Сучасні тренди розвитку фінансів, банківської справи та страхуванняˮ.

Наукова робота зі студентами займає важливе місце в організації освітнього процесу навчально-наукового інституту економіки та бізнесу. Традиційно, кожного року на кафедрі фінансів, обліку та банківської справи проходять Дні науки, під час яких студентська молодь має можливість презентувати результати своїх наукових досліджень та здобути досвід публічних виступів.

Цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями захід відбувся в режимі онлайн. Протягом навчального року студенти під керівництвом викладачів брали участь у багатьох міжнародних та всеукраїнських конференціях, а також працювали над науковими роботами в різних сферах.

У Днях науки взяли участь більше 10 студентів 2-4 курсів та магістрантів. На початку заходу присутніх привітала завідувач кафедри фінансів, обліку та банківської справи Наталія Рязанова. Вона побажала молоді натхнення та плідної наукової праці. Після привітань кожен студент презентував свої ґрунтовні доповіді.

Доповіді, презентовані студентами, були представлені  в багатьох конференціях та опубліковані в відповідних збірниках наукових праць.

За інформацією НН ІнЕБ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024