Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

З Днем матері!

Факультет української філології та соціальних комунікацій вітає усіх з міжнародним Днем матері!

Міжнародний День матері – це найсвітліше, найрадісніше свято року, коли усі можуть висловити найтепліші почуття рідній людині. Завдяки своїм мамам кожна людина пізнає, що таке турбота, віддача, любов та ніжність.

Наш факультет очолює Тетяна Степанівна Пінчук, яка для нас є другою мамою, берегинею. Вона щиросердно піклується про кожного студента, оберігає, вказує шлях для досягнення своєї мети. Тетяна Степанівна – янгол-охоронець, який повністю віддає себе факультету, забезпечує спокій та родинну атмосферу, завжди зустрічає щирою посмішкою і надихає силами на нові досягнення.

Освітній процес факультету забезпечують 18 дивовижних жінок, які з материнською любов’ю передають знання кожному студенту. Вони завжди підтримують, хвилюються й самовіддано чекають успіхів від кожного зі студентського колективу факультету.

Мама –  у цьому  коротесенькому слові таяться ласка, дивовижна мудрість та мужність. Студенти нашого факультету кажуть так: ,,Матуся…Вона завжди вислухає, розуміє з пів-слова, підтримуєˮ, ,,Мама для мене найкраща подруга. Її краса, радість і любов будуть жити завжди у моєму серціˮ або ,,Мамуся, щодня дарує мені щирі обійми, веселі посмішки, яскраві моменти. Тому так хочеться їй висловити слова вдячності та відданості. Я вдячна тобі, рідна, за те, що ти не втомлюєшся піклуватися про мене, зігріваєш мою душу добром та надихаєш на новий день. Твоя краса заворожує, а мудрість – вчить, іскорки твоєї любові накривають мене з ніг до голови! Дякую тобі за те, що Ти є!ˮ.

Радісним є й те, що студентки нашого факультету вже спробували смак материнства. Дві студентки з факультетської родини мають дітей. Коли ставиш запитання: ,,Як воно, бути одночасно студенткою і мамою?ˮ, дівчата відповідають, що дуже хвилююче, бо ти несеш відповідальність вже не за себе, а за життя маленького дива. Воно посміхається, намагається спілкуватися, робити перші кроки – це, напевно, і є джерелом  їх сил та натхнення.

Вітаємо усіх з Днем матері! Нехай найрідніша людина у вашому житті завжди буде поруч та збагачує життя яскравими спогадами. Бажаємо всім матусям радіти життю, усміхатися, дарувати світло і тепло всі оточуючим. Найміцнішого здоров’я, родинного затишку, радості, енергійності та молодості душі.

Хай удача, щастя і достаток
Линуть до вас, як вишні цвіт,
Хай фарбує доля з буднів свято,
І Всевишній дарує Вам багато літ!

За інформацією факультету української філології та соціальних комунікацій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024