Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Онлайн-зустріч

Завідувач кафедри інформаційних технологій та систем Микола Семенов взяв участь в онлайн-зустрічі, організованій Британською Радою.

Британська Рада підготувала серію онлайн-зустрічей для представників університетів з 15 країн Центральної та Східної Європи, Південного Кавказу та Центральної Азії про вплив та наслідки пандемії Covid-19 на навчальний процес у сфері вищої освіти. Серед найбільших викликів варто назвати дистанційне навчання, забезпечення якості онлайн-освіти, студентську мобільність у найближчому майбутньому і проведення досліджень.

7 травня 2020 року  кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформаційних технологій та систем Микола Семенов взяв участь у дискусії на тему ,,Accelerating technology: University’s proactiveness to use emerging technologies across all activitiesˮ, яка була організована Британською Радою.

Модератором даного заходу був Рой Крос, провідний експерт з питань освіти (Британська Рада), а доповідачами Саймон Гай, проректор університету Ланкастер (Велика Британія), Разія Ісаєва, директор з питань розвитку, (Університет Хазар, Азербайджан); Роман Шулик, доцент кафедри журналістики Національного університету ,,Острозька академіяˮ (Україна).

Участь в онлайн-зустрічах допомогла учасникам краще зрозуміти виклики, спричинені пандемією; визначити, які інституційні зміни необхідно впровадити для ефективної роботи з наслідками Covid-19; встановити та посилити зв’язки з університетами Великої Британії для потенційної співпраці.

За інформацією навчально-наукового інституту фізики,
математики та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024