Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Челендж ,,Подяка лікарям усього світуˮ

Студенти факультету іноземних мов долучилися до міжнародного челенджу ,,Подяка лікарям усього світуˮ.

Студенти факультету іноземних мов – активні та свідомі громадяни, які піклуються про добробут рідної країни, тому вони вирішили долучилися до міжнародного челенджу ,,Подяка лікарям усього світуˮ.

Спочатку студенти ФІМ організували загальнофакультетський челендж, адже вони слідкують за новинами світу та України, цінують та поважають важку роботу лікарів у цей непростий час. Метою для учасників було наголосити про надважливість та складність роботи лікарів у зв’язку з розповсюдженням пандемії.

Участь у челенджу взяли бажаючі всіх спеціальностей факультету. Вони висловили подяку лікарям усіма мовами, які представлені на факультеті: англійською, німецькою, французькою, іспанською, китайською, японською, турецькою. Їх звернення публікуються протягом тижня на офіційних сторінках факультету у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Таким чином студенти факультету іноземних мов вкотре наголосили про важливість підтримки лікарів, які піклуються про здоров’я людей всього світу.

Запрошуємо всі факультети та навчально-наукові інститути університету приєднатися та підтримати цей челендж. Надсилайте ваші відео на Viber заступнику декана з соціально-гуманітарної роботи Маргариті Морозовій, тел.:+380668290966.

Дякуємо нашим студентам за згуртованість та креативність. Залишайтеся вдома та дбайте про безпеку своїх близьких. Зупинемо Covid-19 разом!

За інформацією факультету іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024