Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Освітній процес під час каратину

Робота студентсько-викладацького колективу кафедри туризму, готельної і ресторанної справи не припиняється під час карантину.

З самого початку введення карантину освітній процес на кафедрі туризму, готельної і ресторанної справи для викладачів та здобувачів освіти зазнав певних змін. Проте, завдяки багаторічному досвіду в організації й реалізації дистанційного навчання та розробленим викладачами кафедри дистанційним курсам, освітній процес й надалі продовжується успішно.

Освітній процес відбувається у робочому та дружньому темпі, що дає позитивні результати. Робота викладачів кафедри туризму, готельної і ресторанної справи не припиняється під час карантину. Викладацький склад кафедри проводить навчання зі здобувачами освіти, використовуючи освітню платформу Moodle. Саме там розміщені посібники та практичні завдання з навчальних дисциплін, які в цьому семестрі вивчають здобувачі освіти. Також викладачі кафедри постійно проводять консультації та різні види навчальної роботи. Таким чином проводяться online лекції, конференції та індивідуальні консультації. Завдяки сучасним електронним засобам комунікації це стало зручним способом для підтримання зв’язку із здобувачами освіти.

Отже, оголошений в країні карантин для викладачів та здобувачів освіти не став перепоною гідно виконувати свої обовʼязки та успішно навчатись!

Кафедра туризму, готельної і ресторанної справи

НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024