Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всеукраїнська науково-практична конференція

У НН ІФВС відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю.

23-24 квітня в навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту, в рамках Днів науки, відбулася II Всеукраїнська науково-практична конференція c міжнародною участю ,,Сучасні тенденції та перспективи розвитку якісної підготовки майбутніх фахівців фізичної культури і спорту в умовах ступеневої освітиˮ в режимі Online на платформі Zооm.

Ініціатором проведення конференції стала кафедра теорії і методики фізичного виховання. З вітальним словом до учасників звернувся директор НН ІФВС Юрій Полулященко.

У конференції взяло участь 102 вчених та викладачів з 19 закладів вищої освіти України і Польщі. На пленарному засіданні були представлені доповіді вчених та викладачів Politechnika Opolska, Polska, КЗ ,,Харківська гуманітарно-педагогічна академіяˮ Харківської обласної ради, Донецького юридичного інституту (м. Кривий Ріг), Української медичної стоматологічної академії м. Полтави, Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, Тернопільського національного університету імені В. Гнатюка, Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченкаˮ, КЗ ,,Середня загальноосвітня школа I-III ступенів № 4ˮ м. Кремінна.

Програма конференції складалася з пленарного засідання та роботи секцій за напрямками: модернізація системи освіти і виховання молоді на основі компетентнісного підходу; формування фізичної культури особистості учнівської та студентської молоді в умовах ступеневої освіти; якість професійної підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти; оздоровча фізична культура, фітнес і рекреація; сучасні інноваційні та інформаційні технології фізичного виховання і спорту; розвиток інклюзії в навчальних закладах; фізична культура в Новій українській школі.

Робота на конференції була насиченою, плідною, цікавою, конструктивною. Вона сприяла визначенню перспективних напрямків підвищення якості навчання учнівської та студентської молоді, встановленню тісніших відносин між закладами освіти.

У ході обговорення результатів конференції викладачі, вчителі шкіл, директора ліцеїв, аспіранти, обмінялися результатами наукових і практичних досліджень і висловили побажання продовжити подібну практику в майбутньому.

Конференція закінчилася підведенням підсумків, врученням сертифікатів та урочистим закриттям.

Кафедра теорії і методики фізичного виховання бажає всім вченим та викладачам подальших творчих звершень і натхнення!

Навчально-науковий інститут

фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024