Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Освітній процес в умовах карантину

Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка продовжує освітній процес у дистанційному режимі.

Незважаючи на карантинні обмеження, директорат працює постійно згідно затвердженого графіку. Щотижня, деканатом коледжу складається розклад занять для здобувачів освіти, за яким працюють студенти та викладачі. Куратори постійно тримають зворотній зв’язок зі своїми студентами та їхніми батьками.

Викладачі коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка широко використовують у своїй роботі зі здобувачами освіти інтернет-ресурси, які є популярними та результативними в освітньому просторі України.

Для проведення лекцій, практичних, семінарських та лабораторних занять використовуються аудіо-, відео- зв’язки через інтернет-ресурси Skype,Viber, платформу Zoom, сервіс classroom.google.

Під час перевірки домашніх завдань та проведення контрольних робіт викладачі та студенти користуються електронною поштою gmail.com та ukr.net, сервіс classroom.google, освітні сайти НАУРОК.ua, Всеосвіта, Viber. Роботи здаються в форматі тестів, відео записів виконаної практичної роботи, проєктів, творчіх фото звітів, малюнків.

Із загальної кількості здобувачів освіти коледжу дистанційною формою освіти охоплено 100%. Але інколи виникають  труднощі, пов’язані з періодично низькою якістю інтернету у здобувачів освіти. На цей випадок викладачі та студенти дуже чітко взаємодіють у телефонному режимі.

За інформацією коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024