Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Міжнародна науково-практична конференція

Студентка НН ІФВС взяла участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції “Актуальні аспекти розвитку в контексті глобалізації”.

Студентка ІІ курсу спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ  НН ІФВС Лілія Семиволос взяла участь у  IX Міжнародній науково-практичній конференції ,,Актуальні аспекти розвитку в контексті глобалізації” (,,Actual aspects of development in the context of globalizationˮ) (Італія, м. Флоренція). Через загальносвітову ситуацію з поширенням СОVID-19  конференція проводилася у дистанційному форматі.

У межах роботи онлайн-секції ,,Біологічні науки. Фізіологіяˮ  Лілія разом зі своїм науковим керівником Олександром Львовим – асистентом кафедри анатомії, фізіології людини та тварини – успішно презентували доповідь на тему ,,Іпотерапія як засіб відновлення для дітей з порушеннями рухового апаратуˮ (,,Hippotherapy as a means of rehabilitation for children with motor impairmentsˮ). За результатами роботи конференції було випущено збірник доповідей. Усі учасники отримали сертифікати. 

Це вже третя конференція, на якій студентка представляє свої наукові доробки за темою реабілітаційного потенціалу іпотерапії у роботі з дітьми з особливими фізичними й освітніми потребами. У 2019 році Лілія стала учасницею міжнародних науково-практичних конференцій у м. Дніпро ,,Соціально-гуманітарні дослідження та інноваційна освітня діяльністьˮ та м. Києв ,,Сучасна педагогіка та психологія: методологія, теорія і практикаˮ.

Наукові інтереси Лілії Семиволос тісно пов’язані зі спортивними. Вона має розряд кандидата у майстри спорту з кінного спорту, активно тренується і удосконалює свою спортивну майстерність на змаганнях різного рівня.

За інформацією навчально-наукового інституту
фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024