Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Онлайн-виставка

Студентсько-викладацький колектив кафедри дизайну НН ІТОТТ провів онлайн-виставку.

18 квітня, в Міжнародний день пам’яток та історичних місць, на Україні щорічно відзначається День пам’яток історії та культури. Це свято встановлене на підтримку ініціативи вчених, архітекторів, реставраторів, працівників державних органів охорони пам’яток історії та культури. Долучилися до відзначення цього дня і студенти та викладачі кафедри дизайну навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму. Так, було підготовлено онлайн-виставку робіт талановитих скульпторів та архітекторів: малюнки, графічні зображення та архів фотографій.

Основною метою виставки є пробудження бажання до подорожей та вивчення культурних місць нашої країни й світу. На території України розташовано велика кількість пам’яток історії, визначних пам’ятників і величних архітектурних споруд, які передають культурну спадщину з покоління в поління; їх різноманітність та краса вражає, і це можна побачити в роботах.

Усі творчі роботи, які були представлені на онлайн-виставці можна переглянути у Творчому прожекторі на сайті університету.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024