Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Активна робота продовжується

У навчально-науковому інституту економіки та бізнесу триває освітній процес в умовах карантинних обмежень.

Карантин, який було введено в Україні, не став на заваді активній діяльності професорсько-викладацького колективу та студентської молоді навчально-наукового інституту економіки та бізнесу.

З використанням електронних технологій продовжується освітній процес, студенти мають змогу спілкуватися, обмінюватися ідеями та втілювати нові проекти.

Так, 14 квітня в онлайн-режимі відбулося засідання кафедри фінансів, обліку та банківської справи. Викладачі обговорили актуальні проблеми організації освітнього процесу в нових умовах. Також науковці звернули увагу на проведення профорієнтаційної роботи та підготовку до проведення Днів науки.

На кафедрі менеджменту протягом тижня відбулася низка лекцій з використанням відеозв’язку. Цей формат є зручним як для викладачів, так і для студентів, оскільки є можливість для спілкування та детального роз’яснення матеріалу.

На кафедрі економіки, маркетингу та підприємництва йде активна підготовка до проведення Днів науки. Студенти під керівництвом викладачів працюють над написанням наукових статей та готують презентацію результатів своїх досліджень.

Регулярно відбуваються засідання директорату, під час яких викладачі обговорюють актуальні питання та планують подальшу роботу в онлайн-режимі.

Соціально-гуманітарна робота в навчально-науковому інституті економіки та бізнесу також не втратила своєї значущості та актуальності. Так, 16 квітня в онлайн-режимі було проведено засідання студентського самоврядування. У засіданні взяли участь заступник директора з соціально-гуманітарної роботи О.О. Черниш та заступник директора з навчальної роботи А.С. Байрачна. Студенти висловили свої побажання щодо подальшої організації освітнього процесу в умовах карантину та обговорили аспекти роботи окремих секторів самоврядування.

В дистанційному режимі студенти та викладачі відзначили й День народження навчально-наукового інституту економіки та бізнесу. Молодь підготувала відеопривітання на сторінках в соціальних мережах. А директорат за підтримки відділу маркетингу підготував відео, яке буде використано в подальшій діяльності.

Наразі активна діяльність викладачів та студентів навчально-наукового інституту економіки та бізнесу триває. Студентська молодь продовжує навчання, а педагоги докладають зусиль аби студенти могли якісно засвоїти весь необхідний матеріал.

За інформацією НН ІнЕБ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024