Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Полтава радо зустріла наших студентів!

День знань студенти Інституту культури і мистецтв та Факультету іноземних мов ЛНУ зустріли у Полтаві.

1 вересня Інститут культури і мистецтв та Факультет іноземних мов ЛНУ зустріли з хлібом-сіллю у прекрасному зеленому місті Полтава. Завдяки керівництву ЛНУ, наші структурні підрозділи знайшли новий будинок в гостинних стінах Полтавського університету економіки і торгівлі.

В цей день Інститут культури і мистецтв порадував студентів і викладачів святковим концертом. Було надано слово першому проректору ПУЕТ, Рогозі Миколі Єгоровичу, який тепло привітав усіх зі святом. З щирим напутнім словом до своїх студентів звернулися декан Інституту культури і мистецтв Інна Сташевська та декан Факультету іноземних мов Іван Карпенко. Студенти подякували своїм наставникам гучними оплесками.

Видно було, що і старшокурсники скучили за справжньою навчальною атмосферою. Зібратися в День знань знов разом для них було дуже радісно. Сподіваємося, дружня атмосфера збережеться і надалі, аби спільна робота викладачів і студентів була якомога успішною.

Незважаючи на труднощі, які будуть зустрічатися на шляху, необхідно з упевненістю дивитися в майбутнє. Як сказав Іван Карпенко: «І знову буде блакитне мирне небо над нашим містом, прозоре, як ранкове скло. І будемо живі, щасливі і здорові ми з Вами і всі наші рідні, друзі та близькі. Нехай буде так!».

Інститут культури і мистецтв та Факультет іноземних мов розпочали новий навчальний рік у Полтаві повністю у стаціонарних умова.

Ми бажаємо успіхів у навчанні нашим студентам та наснаги у роботі викладачам!

Альона Кириленко, прес-центр ЛНУ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024