Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

97-ма річниця ФПН

В останній четвер березня факультет природничих наук відзначив свою 97-му річницю від дня заснування.

Багатьом факультет знайомий як ЕГФ, а сьогодні ми називаємо його ФПН, але зміна назв не змінила його неймовірної душі, його великого серця, в унісон з яким вже майже 100 років б’ються серця його колишніх та сьогоднішніх викладачів, співробітників, випускників, аспірантів, магістрантів, студентів та вірних друзів.

Життя факультету складається зі спільних та особистих досягнень, найяскравіших спогадів та сьогодення.

На сьогодні уся країна знаходиться на карантині, через коронавірусну хворорбу COVID-19  і тому відсвяткувати День народження факультету у повному обсязі ми не змогли.

Але ж це не привід забувати за таку славетну дату. І тому усі поздоровлення та привітання у вигляді фотоколажів, відеопривітань та челенджів надходили на офіційну сторінку факультету у фейсбуці та інстаграмі. До привітань долучилися викладачі, співробітники, студенти, випускники та друзі факультету.

Щиро зичимо нашому студентсько-викладацькому колективу нестримності в науковому пошуку, завзяття у справі виховання майбутніх фахівців, взаєморозуміння та далекоглядності у задумах. Нехай наші здобутки прославляють твоє ім’я – наш любий факультете!

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024