Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вітаємо Ювіляра!!!

Сьогодні Східноукраїнському національному університету імені Володимира Даля виповнилося 100 років із Дня заснування!

Сердечно вітаємо професорів, викладачів, студентів, усіх працівників із 100-річчям університету − одного з найпотужніших закладів вищої освіти сходу України. За роки своєї діяльності Ви пройшли довгий шлях від Луганського народного технікуму до університету, удостоєного почесного статусу національного. За цим державним визнанням − натхненна праця науково-педагогічних працівників, високі досягнення студентів та зростаючий авторитет випускників.

Сьогодні тисячі висококваліфікованих спеціалістів, підготовлених у Східноукраїнському національному університету імені Володимира Даля, успішно працюють не лише в нашій країні, а й за її кордоном, впроваджуючи у життя набуті в університеті знання та генеруючи власні сучасні ідеї.

Незважаючи на складні та непрості випробування, що випали на долю переміщених із тимчасово окупованих територій закладів освіти, колектив університету зумів зберегти та примножити свої багаторічні традиції, зміцнити матеріально-технічну базу, не розгубити кадровий потенціал. Усе це вигартовувало і зміцнило Ваш справді заслужений авторитет і загальне визнання.

Сьогодні перед нашою країною стоїть ще один виклик – боротьба з вірусом COVID-19. Та ми впевнені, що злагоджені дії, згуртованість нації та професіоналізм медичних працівників подолають це випробування і вже зовсім скоро ви усім дружнім колективом разом із друзями відсвяткуєте цю почесну дату!

Щиросердно вітаємо шановних колег з ювілеєм! Бажаємо щастя, творчих успіхів, натхнення, нових звершень і кожному з Вас − миру та міцного здоров’я. А молодому поколінню студентства бажаємо досягти своєї мети та високими досягненнями підтримувати статус фахівців сучасного рівня і плідно працювати на благо розвитку міста та Держави! Зі святом!

З повагою голова вченої ради Віталій Курило
та ректор університету Сергій Савченко

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024