Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Високі результати

Випускники і студенти НН ІФВС отримали високі результати у відкритому Кубку України зі стрибків у воду.

Відкритий Кубок України зі стрибків у воду проходив у м. Київ, у якому крім українських спортсменів взяли участь спортсмени зі Швеції, Норвегії, Вірменії, Литви, Данії, Грузії, Росії.

Випускники і студенти навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту показали на цих змагання високі результати. Так, випускниця Анна Писменська у стрибках з 3 м. трампліну посіла вищу сходинку п’єдесталу і отримала золото у синхронних стрибках з трампліну. Інший наш випускник Олександр Горшковозов у синхронних стрибках з 3 м. трампліну отримав золоту медаль.

Студент 1 курсу магістратури Станіслав Оліферчік завоював золоту  медаль  у програмі ,,Кім –Евентˮ, а студентка 1 курсу Софія Лискун у стрибках з 3 м. трампліну посіла IV місце. До речі , Софія вже має ліцензію на участь в Олімпіаді 2020 у Токіо.

Тренують спортсменів випускники нашого закладу вищої освіти, головний тренер  збірної команди  України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Тамара Токмачова та заслужений тренер України Ілля Целютін.

Вітаємо тренерів та спортсменів  та бажаємо подальших високих спортивних досягнень!

Навчально-науковий
інститут фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024