Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Боротьба триває

Студенти НН ІФВС вдало виступили на Чемпіонаті України з греко-римської боротьби.

12-14 березня у м. Харків проходив Чемпіонат України з боротьби греко-римської серед юніорів U-20. Він був відбірковим для участі у Чемпіонаті Європи.

Студенти НН ІФВС вдало виступили у змаганнях: у ваговій категорії 130 кг срібну медаль завоював Святослав Калашніков (2 курс, Фізична культура і спорт. Спорт), який у фіналі поступився спортсмену з Харкова, а Артем Подакін (2 курс, Фізична культура і спорт.Спорт) посів III місце у ваговій категорії  82 кг.

За результатами виступів, Святослав і Артем включені до складу збірної команди України для підготовки до участі у Чемпіонаті Європи, який має відбутися у червні 2020 року.

Також брали участь у Чемпіонаті Микита Політаєв (1 курс Фізична культура і спорт. Спорт), який посів у ваговій категорії 72 кг – V місце, Станіслав Мальцев (2 курс СО. Фізична культура) у ваговій категорії  77 кг – VII місце, Микита Первомайський (3 курс, Фізична культура і спорт. Спорт) у ваговій категорії 67 кг – VII місце та Леонід Шестопалов (1 курс. Фізична культура і спорт. Спорт) у ваговій категорії 72 кг – VIIІ місце.

Підготував спортсменів випускник нашого закладу вищої освіти Сергій Коротких.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших спортивних досягнень!

Навчально-науковий
інститут фізичного виховання і спортуф

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024