Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День знань у ЛНУ!

У ЛНУ пройшли урочистості з нагоди Дня знань.

Сьогодні Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, приймає у свою велику родину першокурсників. Хлопці та дівчата стали частиною славетної сім’ї одного з найстаріших і найсучасніших закладів України, яка кожного року 1 вересня, в День знань, збирається разом, щоб розпочати новий навчальний рік.

Щирі усмішки на обличчя студентів, викладачів та співробітників ЛНУ говорять про те, наскільки хвилююче і радісне для усіх сьогоднішнє свято. Адже з року в рік силами кожного з них збагачувалася історія рідного навчального закладу.

Урочисто відкрив свято ЛНУ доктор педагогічних наук, професор, ректор Сергій Савченко: «Вітаю усіх з 1 вересня! День Знань – важлива і хвилююча подія, початок шляху навчання. Прийміть моє поздоровлення першокурсники! На початку літа пролунав для вас останній дзвоник, а сьогодні ви з гордістю можете називати себе студентами Луганського національного. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Я вірю, що саме студентська молодь наше майбутнє, запорука процвітання України. Зі святом!».

Почесними гостями свята стали заступник голови Луганської обласної державної адміністрації з питань соціальної та гуманітарної сфери Ольга Лішик та заступник голови Старобільської районної державної адміністрації Олена Григоренко. Від них ми почули теплі привітання студентам, слова підтримки нашому університету, тій спільній меті, до якої ми прагнемо усією Україною.

Першокурсники подякували за вітання та виголосили урочисту клятву студента. Вони поклялися сприяти збереженню кращих традицій університету та його доброго імені, успішно навчатися і самовідданою працею принести славу і шану Луганському національному, оволодіти професією так, щоб бути найбільш корисними свому народу.

З початком навчального року, дорогі друзі, міцного здоров’я, бадьорого настрою! Ми бажаємо усім нашим студентам приємного спілкування, успіхів у навчанні, завжди бути здоровими й життєрадісними!

Альона Кириленко, прес-центр ЛНУ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024