Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Семінар-практикум

Представники Луганського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у дводенному семінарі-практикумі.

Декан факультету іноземних мов Світлана Шехавцова, завідувач кафедрою романо-германської філології Олена Биндас та завідувач кафедрою східних мов Наталія Федічєва взяли участь у дводенному семінарі-практикумі ,,Концептуальні засади державної політики щодо розвитку англійської мови у сфері вищої освітиˮ, який пройшов 12 – 13 березня 2020 р. у м. Києв.

Організаторами та розробниками пілотного проєкту є Міністерство освіти та науки України разом із Британською Радою в Україні.

Метою семінару було ознайомити університети з Концептуальними засадами державної політики щодо розвитку англійської мови у сфері вищої освітибільш детально, дізнатись про нинішній досвід закладів-учасників. Також на семінарі було роз’яснено окремі положення та сфери відповідальності різних структур, обговорено та напрацьовано інструменти, що сприятимуть розвитку вивчення англійської мови у сфері вищої освіти, а також створено план щодо розробки рекомендацій для закладів вищої освіти України.

Факультет іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024