Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Нагородження

З нагоди святкування 99-ї річниці ЛНУ в будинку культури м. Старобільськ були нагороджені викладачі Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту.

Звання почесний професор отримав доцент кафедри «Олімпійського та професійного спорту» Шинкарьов Сергій Іванович, за вагомий особистий внесок у розвиток Луганського національно університету імені Тараса Шевченка, плідну багаторічну науково-педагогічну діяльність та якісну підготовку  висококваліфікованих спеціалістів.

Грамотами університету нагороджені Шинкарьова Олена Дмитрівна – страший викладач кафедри «Олімпійського та професійного спорту», Леонтьєва Інна Василівна – старший викладач кафедри «Спортивних дисциплін», Березуєва Тетяна Сергіївна – асистент кафедри «Фізичної терапії, ерготерапії» за сумлінну працю, високий професіоналізм, якісну підготовку фахівців, значний особистий внесок у розвиток національної освіти.

Грамотою університету за 1 місце в рейтингу наукових досліджень серед викладачів та асистентів соціогуманітарних кафедр нагороджена Полулященко Тетяна Леонідівна – в.о. завідувача кафедри «Спортивних дисциплін».

Грамотою університету за 1 місце в рейтингу досягнень кандидатів наук, доцентів психолого-педагогічних кафедр у науково-дослідній роботі за 2019 рік нагороджено Отравенко Олену Вікторівну доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання.

Вітаємо наших викладачів з нагородами та бажаємо міцного здоров’я, натхнення, творчих успіхів, професійного зростання та нових наукових досягнень.

Навчально-науковий
інститут фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024