Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Заслужена перемога

Команда НН ІФВС взяла участь у Зимовому відкритому кубку кадетського корпусу з волейболу серед підприємств та закладів освіти м. Кремінна.

У Луганському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою ,,Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардіїˮ пройшли змагання у Зимовому відкритому кубку кадетського корпусу з волейболу серед підприємств та закладів освіти м. Кремінна. В них взяли участь команди: ,,НН ІФВСˮ, ,,П’ятницяˮ, ,,Кадетський корпусˮ, ,,МОНˮ, ,,ДСТУ 18-50ˮ і команда з м. Сєверодонецьк ,,Сєверодонецький госпітальˮ.

Нашу команду представляли: в.о. завідувача кафедри спортивних дисциплін Тетяна Полулященко, доцент кафедри ОПС Сергій Шинкарьов, заступник директора Павло Гордієнко, викладачі кафедри олімпійського та професійного спорту Олександр Гадючко, Максим Ковальов, секретар інституту Любов Новікова, лаборант кафедри ТМФВ Ліна Бугайова та студенти Дмитро Моргосліп, Сергій Добрицький, Юлія Жигайлова.

Для того, щоб дістатися вищої ступені п’єдесталу нашій команді потрібно було провести впевнено всі ігри. Перша гра була дуже нервовою з командою ,,ДСТУ 18-50ˮ. Програвши її, наша команда зібралась з духом та виборола перемогу в грі з рахунком 2:1. Наступна гра, за вихід з групи, принесла такі результати: ,,НН ІФВСˮ –,,Сєверодонецький госпітальˮ 2:0. У фіналі наша команда зустрілась з командою ,,П’ятницяˮ та перемогла з рахунком 2:0.

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм успіхів та подальших перемог не тільки у спорті, а й у житті!

Навчально-науковий
інститут фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024