Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота в Полтаві

Факультет іноземних мов розпочав активну профорієнтаційну роботу в м. Полтава та в Полтавській області.

5 березня було організовано сумісний виїзд до шкіл Полтавської області представників факультету іноземних мов та викладачів кафедри дизайну з метою проведення профорієнтаційної роботи серед учнів 10-11 класів.

Декан факультету іноземних мов Світлана Шехавцова та почесний професор факультету Світлана Шпетна зустрілися із керівництвом та учнями таких шкіл: Зіньківський ліцей ім. М.К. Зерова, Опорний заклад «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 Зіньківської районної ради Полтавської області», Опішнянська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, Державна спеціалізована художня школа-інтернат І-ІІІ ступенів. Колегіум мистецтв у Опішні, Диканська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Диканської районної ради Полтавської області, Диканська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2.

В ході профорієнтаційної роботи учні дізналися про можливість отримати вищу освіту за спеціальностями: англійська, німецька, французька, іспанська, китайська, японська, турецька мови та навчатися на місцях за державним замовленням. Представники кафедри дизайну Ірина Коваль і Оксана Гетьман розповіли про особливості та специфіку спеціальності «Дизайн зачіски та мистецтво візажу». Викладачі детально розповіли про організацію наукової діяльності, навчального процесу, умови проживання та дозвілля в ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Учнів було професійно проінформовано про напрями підготовки та спеціальності, за якими здійснюється підготовка на факультеті іноземних мов та кафедрі дизайну, які розташовані у м. Полтава, здійснено ознайомлення школярів та вчителів із правилами прийому до ЛНУ імені Тараса Шевченка та особливості вступної кампанії у 2020 році.

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024