Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зі святом 8 березня!

Любі жінки, прийміть щирі вітання з Всесвітнім святом весни – 8 березня!

Ви для нас, чоловіків, опора, за яку ми тримаємося. Дякуємо Вам за вашу ангельську красу, незрівнянну чарівність, справжню жіночність, якою Ви нас прикрашаєте, допомогу й підтримку, без якої ми б не досягли того, що зараз маємо. Ваша чародійна сила здатна перемогти тугу і біль, пом’якшити найсуворіші серця, викликати взаєморозуміння і повагу, приблизити до себе зорепад щасливого і вірного кохання.

Жінки нашого університету завжди вирізнялися мудрістю, майстерністю, інтелектуальною красою, яка допомагає їм досягати висот. Вони є окрасою нашого закладу вищої освіти й гарантом того, що він буде розвиватися й процвітати.

Дорогі наші, у цей ніжний весняний день бажаємо Вам радіти життю, палати, розквітати, молодіти щороку та неодмінно мріяти, кохати й досягати того, що робить Вас щасливими! Нехай весна квітне не тільки у містах, але і в душі, а краса хай радує ваших близьких. Нехай удача не перестає Вам усміхатися, а дива стаються частіше і роблять ваше життя казковішим! Оптимізму Вам, неповторності й чарівності! З 8 березня!

З повагою голова вченої ради Віталій Курило
та ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024