Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Змагання з волейболу

У навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту пройшли змагання з волейболу в залік Спартакіади інституту і присвячені 99-річниці створення університету.

У турнірі взяли участь збірні команди курсів усіх спеціальностей, які комплектувалися студентами і викладачами інституту.

У ході запеклої боротьби, І місце виборола збірна команда 4-го курсу, на ІІ-му місці – збірна команда 1-го курсу, ІІІ місце посіла збірна 2-го курсу і ІV-те місце – збірна команда 3-го курсу.

Також були визначені та нагороджені кращі гравці турніру. Кращим блокуючим гравцем став Богдан Очкасов (3 курс СО ,,Здоров’я людиниˮ), кращий захисник – Ліна Бугайова (4 курс СО ,,Фізична культураˮ), кращий нападник гравець – Денис Ігнатьєв (1 курс, Фізична культура і спорт. Спорт), універсальний гравець – Віра Орлова (1 курс, Фізична культура і спорт. Спорт), а кращим гравцем турніру став – Дмитро Моргосліп (4 курс СО ,,Фізична культураˮ).

За підсумками змагань, заступник директора з соціально-гуманітарної роботи Олександр Брусак нагородив переможців солодким призом, а призерів і кращих гравців команд – пам’ятними грамотами.

Вітаємо призерів і переможців та бажаємо подальших успіхів у спорті!

Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024