Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День університету

Факультет іноземних мов та навчально-науковий інститут культури і мистецтв відзначили 99 річницю з дня заснування ЛНУ імені Тараса Шевченка у м. Полтава.

До святкової дати був приурочен святковий концерт. На початку заходу декан ФІМ Світлана Шехавцова привітала всіх присутніх зі святом і побажала рідному університету миру і процвітання. До привітань приєдналася директор НН ІКМ Неля Назаренко. Почесними грамотами та листами подяки були нагороджені викладачі факультету та інституту, яких студенти і глядачі вітали гучними оплесками.

Дуже багато прекрасних слів, сердечної вдячності було сказано на адресу нашої Альма-матер. Разом із учасниками інституту культури і мистецтв нашого університету на сцені виступили і студенти факультету іноземних мов. У концерті взяли участь кращі студенти всіх курсів і спеціальностей ,,Середня освіта. Мова і література (англійська, німецька, іспанська, французька, китайська, турецька)ˮ, ,,Музичне мистецтвоˮ, ,,Аудіовізуальний мистецтво і виробництвоˮ, ,,Хореографіяˮ. Зворушливі і завзяті пісні, виступ танцювального колективу викликали шквал оплесків і море емоцій у присутніх.

Повний зал, урочиста атмосфера і високий професіоналізм виконавців перетворив перший день весни в справжнє свято гордості за наш університет.

Колектив студентів і викладачів факультету іноземних мов та навчально-наукового інституту культури і мистецтв вітає з Днем народження нашу славну Альма-матер!

Факультет іноземних мов
Навчально-науковий інститут культури та мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024