Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

З 99-річчям, рідна Альма-матер!

Шановні студенти, викладачі, співробітники, випускники, аспіранти й докторанти, щиросердно вітаємо Вас з 99-річчям нашого славетного Університету!

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка – це гарант якісної освіти на Луганщині. За майже сто років свого існування університет став не просто осередком, а справжнім храмом науки. Наш заклад вищої освіти витримав багато труднощів та отримав величезну кількість наукових здобутків, випустив тисячі талановитих студентів, які з часом стали видатними педагогами, діячами науки і культури, олімпійськими чемпіонами, дипломатами, громадсько-політичними діячами.

За останні роки, в яких ЛНУ знаходиться у вимушеній евакуації на Старобільщині, ми не втратили наукового потенціалу, навпаки, наш університет розвивається й залишається лідером в науковому просторі. Це результат діяльності великого професорсько-викладацького колективу, який щодня докладає зусиль для розвитку освітньої галузі в Україні та ділиться своїми знаннями зі студентами сповна. Доказом цього є визнання нашого університету на Міжнародній виставці ,,Сучасні заклади освітиˮ.  Так, у 2018 році університет визнано ,,Лідером міжнародної діяльностіˮ, а в 2019 році – ,,Лідером вищої освітиˮ.

Сьогодні, у цей святковий день, бажаємо Вам, шановні викладачі та співробітники, величезних професійних успіхів та подальшого творчого зростання, й надалі залишатися еталоном зібраності і мужності, прикладом для наслідування, взірцем. Хай збуваються найзаповітніші мрії, хай горить в серці палке кохання й життя, як веселка, розфарбовується яскравими кольорами. А Вам, дорогі наші студенти, ми бажаємо удачі, енергії, натхнення, яскравих вражень, цікавих подій. Нехай студентські роки минуть легко, безтурботно та залишать приємні спогади про рідний університет на все життя.

Вважаємо, що завдяки такому потужному студентсько-викладацькому колективу, ми з гордістю можемо дивитися в майбутнє й бути впевненими, що наш університет буде процвітати ще не одне сторіччя!

З повагою голова вченої ради Віталій Курило
та ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024