Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Переможці турніру з баскетболу

Баскетбольна команда нашого університету стала переможцем баскетбольного турніру Старобільщини, присвяченого Дню виведення радянських військ з Афганістану.

22 лютого відбувся щорічний баскетбольний турнір Старобільщини, присвячений Дню виведення радянських військ з Афганістану. Це своєрідна пам’ять воїнам-інтернаціоналістам.

У турнірах змагалися дев’ять команд, збірні з м. Новопскова, м. Білокуракіного, м. Троїцька, м. Сєвєродонецька (ДЮСШ), с. Половинкине, ДЮК ,,Орляˮ м. Старобільськ та наші баскетболісти. Хлопці нині демонструють добротну гру.

Упевнено, зігравши в своїй групі ,,Аˮ, ,,Універˮ посів І місце і вийшов до фіналу. В основній грі турніру, ,,Універуˮ протистояла команда ДЮК ,,Орляˮ, що стала переможцем групи ,,Бˮ. В фінальній грі перевага нашої команди була очевидною, хлопці володіли ігровою ініціативою за рахунок своєї фізичної та технічної підготовки. В атаці добре діяли Олександр Кулачко та Владислав Цицора, а в захисті, граючий тренер Євген Решетило. До речі, Євген Решетило був і головним суддею турніру за що отримав вдячність від організаторів турніру за допомогу в організації та суддівстві змагань.

Провівши весь матч на високому рівні, ,,Універˮ здобув перемогу з рахунком 70:34. Це четвертий успіх команди нашого університету в цьому турнірі за весь час його проведення. Були перемоги в 2003, 2004, 2019 роках та в нинішньому.

Кращим бомбардиром турніру став Владислав Цицора. Команда-переможець та призери були нагороджені кубками та грамотами, а всі гравці медалями.

Петро Ярошенко,
голова спортивного клубу

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024