Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

,,Молода людина Луганщиниˮ

Студентка НН ІПП Оксана Палагута стала переможцем в номінації ,,Молодий волонтер рокуˮ в ХІІ обласному конкурсі ,,Молода людина Луганщини 2019ˮ. 

18 лютого в Луганському обласному академічному українському музично-академічному театрі відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХІІ обласного конкурсу ,,МОЛОДА ЛЮДИНА ЛУГАНЩИНИ 2019ˮ. У номінації  ,,Молодий волонтер рокуˮ  перемогла студентка 4 курсу навчально-наукового інституту педагогіки і психології, спеціальності ,,Психологіяˮ Оксана Палагута.

Луганський обласний конкурс ,,Молода людина Луганщиниˮ – це регіональний проєкт, спрямований на підтримку молодіжних ініціатив. Конкурс проводиться на Луганщині щорічно, починаючи з 2007 року.

Основна мета цього конкурсу: визнання та підтримка соціально-вагомих і суспільно-корисних досягнень молоді у різних сферах життєдіяльності; відзначення активної молоді за особливі таланти та плідну працю на благо Луганщини; стимулювання кадрового потенціалу, пошук обдарованих молодих людей на території області.

Цього року на участь в обласному Конкурсі було подано близько сотні заявок від молоді віком 18-35 років. За результатами, членами журі було відібрано кращих молодих людей у 17 номінаціях.

Навчально-науковий інститут
 педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024