Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота в Полтаві

У День святого Валентина студенти НН ІКМ провели профорієнтаційну роботу в Полтавському політехнічному ліцеї.

Студенти навчально-наукового інституту культури і мистецтв вирішили поєднати приємне з корисним та завітали до Полтавського політехнічного ліцею в День святого Валентина. Ініціатива проведення заходу належала студентам спеціальності ,,Музичне мистецтвоˮ, які самі зібрали низку концертних номерів та організували проведення заходу.

Для учнів ліцею імпровізований концерт став приємною несподіванкою, адже щире та невимушене спілкування та цікаві номери не залишили байдужими ні вихованців ліцею, ні адміністрацію з викладачами. Студенти підготували вокальні та інструментальні композиції, виступи сучасної хореографії, а також кілька романсів. Усі номери були пронизані лейтмотивом кохання, про яке не тільки співали та танцювали, а й говорили ведучі заходу з глядачами.

Після концерту студенти інституту спілкувалися з учнями та викладачами: розповіли про наш заклад вищої освіти, поділилися інформацією про спеціальності та можливості вступу, запросили учнів на дні відкритих дверей та концерт, присвячений 20-річчю НН ІКМ, який відбудеться 18 березня у актовій залі ПУЕТ.

Адміністрація ліцею нагородила наших студентів подякою та солодким призом і запросила частіше проводити подібні заходи та налагодити творче співробітництво з учнями, які виявили бажання взяти участь у створенні спільних музичних і хореографічних номерів разом із нашими студентами.

Навчально-науковий інститут культури та мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024