Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Святкування Дня закоханих

Студенти та викладачі факультету іноземних мов відзначили День святого Валентина.

Зима вже підходить до кінця, а значить, зовсім скоро настане весна – пора пробудження, любові, і, звичайно ж, тепла.

14 лютого люди по всьому світу відмічають День святого Валентина, а завдяки студентам-активістам і на факультет іноземних мов прийшло це чудове свято.

Цього дня в університеті панував піднесений настрій, не дивлячись на погоду за вікном і майбутні контрольні. Дівчата наші були ще миліші і красивіші, ніж зазвичай, а хлопці винахідливі у своїх подарунках і визнаннях. Були, звичайно ж, і анонімні валентинки. Так-так! Попередні два тижні на факультеті  працювала пошта любові, де кожен бажаючий міг написати валентинку і таємно або відкрито відправити її об’єкту своїх почуттів.

Ключовою подією цього дня став концерт, де студенти мали можливість творчо проявити себе у будь-яких напрямах. Вони танцювали, співали, розігрували сценки, гадали на любов, і усе це було щиро і мило, і зайвий раз тільки підтвердило той факт, що студенти і викладачі нашої факультету – велика дружна сім’я.

Ось так в лютневий морозний день наш факультет зумів створити красиву казку, оживити зимові будні, що встигли вже надокучити, як студентам, так і усьому керівництву і викладацькому складу, зумів нагадати усім нам дуже важливу річ: кожен з нас заслуговує найпрекраснішого почуття – взаємної і щасливої любові!

Будьте завжди оточені увагою дорогих вам людей і нехай Святий Валентин вам в цьому допоможе!

Факультет іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024