Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у семінарі

Делегація від ЛНУ імені Тараса Шевченка бере участь у навчальному семінарі в Представництві Європейського Союзу в Україні.

З 10-12 лютого у м. Київ проходить навчальний семінар з реалізації проєкту «Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення і встановлення миру» в рамках проєкту «Підтримка Європейським Союзом закладів вищої освіти на Сході України». Участь у заході беруть представники адміністрації університету: голова вченої ради Віталій Курило, проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Ужченко, проректор з адміністративно-господарської роботи Дмитро Ковальов.

Нагадаємо, що ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» отримав від Європейського Союзу грант на виконання проєкту «Intensification of influence of teachers of Luhansk region on the processes of reconciliation and peace-building» («Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення і встановлення миру») як основний виконавець і координатор у рамках проєкту «EU Support to Displaced Higher Education Institutions in the East of Ukraine» («Підтримка Європейським Союзом закладів вищої освіти на Сході України») на суму 1 582 841,75 євро.

Важливість цього проєкту зумовлена необхідністю запровадження низки освітньо-реабілітаційних програм для населення регіону, що постраждало внаслідок військового конфлікту, а також покращення матеріально-технічної бази переміщеного з тимчасово окупованої території університету.

Основною метою заходу є обговорення питань організації роботи проєкту, його впливу на населення регіону, основні засади його успішності та інше.

Наразі семінар триває, тож бажаємо його учасникам плідної роботи! 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024