Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Кубок району з футзалу

Футбольна команда навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту взяла участь у відкритому Кубку району з футзалу.

Цими вихідними в СК ,,Олімпˮ міста Кремінної пройшов відкритий Кубок району з футзалу серед команд установ, організацій, колективів фізичної культури.

Загалом в змаганнях взяло участь 12 команд з Новоайдарського, Кремінського районів та міста Рубіжного. Серед учасників також виступила команда навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту.

За регламентом змагань, команди були розподілені на 4 підгрупи, в яких зіграли по колу. Наша команда впевнено подолала команди Новоайдару (9:2) та команду Медучилища (7:3) і, посівши першу сходинку в групі, вийшла до чвертьфіналу. Далі на турнірному шляху футболісти НН ІФВС зустрілися з командою ,,Червонопопівкаˮ, яку здолали з рахунком 4:1 і здобули путівку до півфіналу. На наступному етапі змагань наших гравців чекала місцева команда ,,Дружбаˮ, але і вони не склали труднощів на ігровому майданчику (5:0 на користь нашої команди). В боротьбі за перше місце наші гравці зустрілися з досвідченими суперниками – командою ветеранів міста Рубіжне (ветерани мають на одного польового гравця більше).

Фінальний матч, як і має бути, видався набагато напруженішим і подарував уболівальникам безліч гострих та яскравих моментів, красиві фінти гравців та сейви воротарів. Тож  фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 3:3. Долю Кубку вирішила серія післяматчевих пенальті. В цьому двобої воротарів, кращим став також наш голкіпер Олександр Блохін, який відбив 4 пенальті з 5!

В складі команди навчально-наукового інституту грали: Максим Ковальов (викладач кафедри олімпійського та професійного спорту), Антон Каштан, Богдан Очкасов, Артем Кучерешко, Святослав Боговий, Юрій Плєшаков, Владислав Калюжний, (студенти НН ІФВС), відзначимо також Ярослава Семиволоса – магістранта спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ, який був визнаний кращим гравцем турніру.

Під час нагородження команду привітав директор інституту Юрій Полулященко, який вручив командам-призерам пам’ятні календарі з символікою нашого інституту. Також команда-переможець отримала грамоти, медалі та  кубок.

Вітаємо з перемогою і бажаємо подальших успіхів!

Навчально-науковий інститут
фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024