Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Подвійний успіх

25 січня збірні команди нашого університету з баскетболу та волейболу здобули перемогу в обласних та районних змаганнях.

Баскетбольна дружина в складі граючого тренера, викладача СГПК Євгена Решетила та студентів Віталія Кондратенка, Олександра Кулачка, Артема Солов’я і магістрів Дмитра Карпенка та Олександра Бондаренка не дали жодних шансів своїм суперникам на обласних змаганнях, які проводилися в смт. Білокуракіно.

На першому етапі баскетболісти впевнено виграли свою групу – чотири гри і чотири перемоги, а потім і фінальну гру в команди міста Лисичанськ з рахунком 52:28.

Волейболісти на турнірі, який був присвячений 77-й річниці визволення міста Старобільськ від німецьких загарбників, в складі Євгена Гусакова, Данила Писаного, Тетяни Кулинченко, Юрія Щербака, Олександра Петренка, Романа Полтавця та Єгора Корнієнка показали добротну гру і здолали своїх суперників з однаковим рахунком 2:0. Спочатку вони перемогли команди по групі сіл Половинкине та Шульгінка, а потім в фінальному матчі волейболістів з Чмирівки.

Турнір проводився в спортивній залі нашого університету. На жаль, вдруге за збірну університету відмовився грати студент І курсу НН ІФВС Богдан Ружин.

За підсумками кращим гравцем серед баскетболістів у першості визнано Олександра Кулачка.

Петро Ярошенко,
голова спортивного клубу

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024