Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Атестація триває

У навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту триває підсумкова атестація випускників-магістрантів.

У НН ІФВС триває підсумкова атестація випускників другого рівня вищої освіти спеціальностей ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ, ,,Середня освіта. Фізична культураˮ, ,,Фізична культура і спорт. Фітнес та рекреаціяˮ, ,,Фізична терапія, ерготерапіяˮ.

Магістранти спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ – це фахівці, які працюють у галузі фізичної культури і спорту, тренери з різних видів спорту, а також представники поліції та військовослужбовці. У процесі підсумкової атестації вони показали добрі та відмінні результати в питаннях управління підготовкою  спортсменів та безпосередньо в особливостях організації спортивно-тренувального процесу. Серед тих, хто відмінно склав іспит і захистив магістерську роботу слід відзначити: Валерія Газаєва, Сергія Гайдара, Антона Каштана.

Випускники спеціальності ,,Середня освіта. Фізична культураˮ, які навчались на денній формі відмінно склали іспит і захистили магістерську роботу: Олексій Подибайло, Анастасія Плахотя, Вікторія Горєлова. Вони також працюють за фахом у закладах освіти. Триває атестація випускників магістратури заочної форми навчання.

На спеціальності ,,Фізична терапія, ерготерапіяˮ чотирі дні тривала випускна атестація магістрів. Взагалі на спеціальності кваліфікацію ,,Магістрˮ отримали 17 випускників,  6 з них – на  відмінно захистили магістерську роботу: Ігор Козловський, Інна Носуля, Яна Сириця, Аліна Холодова, Ольга Горковенко, Олена Скрябіна.  

На спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Фітнес та рекреаціяˮ на відміно захистила свою роботу Ганна Кузьменко.

Взагалі усі магістерські роботи комісія оцінила як цікаві та актуальні.

Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024