Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Найкраща легкоатлетка – студентка ННІФВС

За версією Легкої атлетики України грудня 2019 найкращою легкоатлеткою стала студентка навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту.

У голосуванні за найкращих легкоатлетів місяця за версією Легкої атлетики України брали участь експерти (Рада ФЛАУ), ЗМІ і вболівальники.

При визначенні найкращої легкоатлетки грудня 2019 року в Україні перемогла Богдана Семьонова – студентка 4 курсу спеціальності  ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ. За кількістю перших місць у трьох категоріях, саме Богдана випередила усіх своїх суперниць.

2019 рік у спортсменки був дуже  насичений і результативний…

Після блискавичних перемог на Чемпіонатах України на дистанціях 8 км, 10 км (результат 34:54:29 хв) та 5 км, Богдана отримала путівку на участь у Чемпіонаті Європи U-23.

Після перемоги на Чемпіонаті України з кросу на 6 км Богдана вдало виступила на Балканських Іграх у Чорногорії. На дистанції 6 км завоювала срібну медаль, а в складі збірної команди України посіла  І місце та отримала золото.

Вирішальним виступом для отримання  номінації був Чемпіонат Європи U-23 у грудні, де на дистанції 6 км показала результат 21:56 хв.

Вітаємо Богдану з високим визнанням спортивних досягнень і бажаємо подальших успішних виступів на Міжнародних змаганнях!

Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024