Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

,,Поділися своїм щастям з іншим!ˮ

У ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулася акція ,,Поділися своїм щастям з іншим!ˮ

За ініціативою студентської соціальної служби університету та волонтерів у нашому закладі вищої освіти відбулася акція ,,Поділися своїм щастям з іншим!ˮ Захід було проведено під гаслом ,,Для тебе це нічого, для інших цілий світ… Давайте зробимо його яскравішимˮ.

До акції долучився увесь студентсько-викладацький колектив нашого університету. Так, було зібрано одяг, взуття, книги, канцелярські приладдя та іграшки для дітей з малозабезпечених сімей Старобільського району.

Усі охочі щиросердно приносили речі й передавали слова вітання з новорічними святами діткам та їх сім’ям. Завдяки спільним зусиллям вдалося зібрати багато речей, які, по закінченню акції, було передано до благодійного фонду ,,СОС Дитяче містечкоˮ. Волонтери ж, у свою чергу, передали зібрані речі малозабезпеченим сім’ям та висловили подяку студентській соціальній службі ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Щиро дякуємо усім, хто відгукнувся й взяв участь у цій акції. Ви подарували промінчик тепла, посмішку і пелюсточку надії дітям. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Поділитися теплом своєї душі з дітьми, побачити в їхніх очах вогник добра і віри – коштує дорого. Дякуємо Вам!

Завідувач студентської соціальної служби
Олена Духова

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024