Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Святкування Різдва Христового і Нового року

На факультеті іноземних мов відбулося святкування Різдва Христового та Нового року.

Історія святкування Різдва Христового та Нового року йде корінням в далеке минуле. Це час, коли усі люди бажають радіти і веселитися, будують нові плани, ставлять нові цілі, чекають новорічну казку. Новий рік – це особливий період в житті кожної країни. Ці свята всюди відзначаються по-різному – в кожній країні свої традиції. Напевно, саме тому святкування Різдва Христового та Нового Року – це щось дуже чарівне і по-особливому святкується в Україні.

Уже стало доброю традицією напередодні новорічних свят на факультеті іноземних мов збиратися всі разом і весело святкувати. На початку заходу декан факультету іноземних мов, Світлана Шехавцова, привітала студентів із прийдешніми святами та побажала їм щастя, здоров’я та успіхів у навчанні. До привітань приєдналися завідувач кафедри романо-германської філології Олена Биндас і заступник декана з соціально-гуманітарної роботи, Маргарита Морозова.

Потім почалося диво: студенти залучили аудиторію в новорічну виставу, де студенти представляли свої цікаві номери. Магія і феєрія Нового року повернулися, наповнивши це свято яскравими фарбами і гучним сміхом. Студенти співали пісні і танцювали, насолоджуючись неймовірною дружньою атмосферою.

Від усього факультету іноземних мов ми бажаємо Вам усього найкращого у 2020 році! З наступаючим Новим роком!

Факультет іноземних мов

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024