Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Ювілейний концерт

Студенти нашого університету взяли участь в ювілейному концерті, присвяченому 20-річчю педагогічної діяльності професора Інни Сташевської.

Студенти скрипкового класу Навчально-наукового інституту культури і мистецтв ЛНУ імені Тараса Шевченка продемонстрували свою виконавську майстерність в ювілейному концерті, присвяченому 20-річчю педагогічної діяльності заслуженого діяча мистецтв України, доктора педагогічних наук, професора Інни Олегівни Сташевської. Захід відбувся в концертній залі Харківської державної академії культури.

Результатом плідної педагогічної роботи професора Інни Сташевської в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка стала підготовка і випуск значної кількості фахівців-скрипалів, які з успіхом сьогодні працюють артистами симфонічних і камерних оркестрів, педагогами музичних навчальних закладів тощо. З них – близько двох десятків стали лауреатами і дипломантами міжнародних та всеукраїнських виконавських конкурсів.

В ювілейному концерті з нагоди 20-річчя педагогічної діяльності професора Інни Сташевської взяли участь вихованці її класу – студенти Харківської академії культури, а також студенти і магістранти Інституту культури і мистецтв ЛНУ імені Тараса Шевченка – лауреати міжнародних конкурсів Юлія Сисенко, Олена Стеблій та Лідія Шкаровська.

За інформацією НН ІКМ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024