Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День відкритих дверей на ФІМ

На факультеті іноземних мов 21 грудня було проведено День відкритих дверей.

Абітурієнти та їх батьки мали змогу особисто ознайомитися з роботою факультету та дізнатися про роботу кожної із кафедр, а саме: кафедри романо-германської філології, кафедри світової літератури та російського мовознавства, кафедри східних мов, кафедри теорії та практики перекладу.

Представники факультету представили детальну інформацію про освітній процес, ознайомили відвідувачів із освітніми програмами, напрямами та спеціальностями, які абітурієнти можуть обрати, вступивши на наш факультет.

На День відкритих дверей факультету іноземних мов завітали учні Полтавської загальноосвітньої школи I-III ступенів №6, Приватного навчально-виховного комплексу «Паросток», Полтавської загальноосвітньої школи I-III ступенів №38, Полтавської гімназії №33, Полтавської загальноосвітньої школи I-III ступенів №29 та інших закладів середньої освіти.

Учнів 10-11 класів було запрошено взяти участь у конкурсі «Поезія народів світу». На день відкритих дверей також завітали учні, які проходять підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання на факультеті іноземних мов у ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»; після проходження минулорічних курсів велика кількість абітурієнтів змогла скласти ЗНО на високому рівні та вступити до нашого університету на бюджетну форму навчання.

Ми бажаємо всім абітурієнтам зробити правильний вибір і сподіваємося на наступну зустріч з ними вже в якості студентів ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»!

День открытых дверей на ФИЯ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024