Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Студенти привітали дітлахів

Студенти НН ІЕБ 19 грудня привітали дітей, які проходять лікування у Старобільському районному територіальному медичному об’єднанні.

Зимові свята наповнені атмосферою казки та дитинства. А святий Миколай, який є традиційним чарівником в українських родинах, повинен приносити радість і подарунки кожній дитині у святковий час.

Саме тому студенти навчально-наукового інституту економіки та бізнесу 19 грудня вирішили привітати дітлахів у Старобільській районній лікарні. Такі привітання вже стали традиційними для студентської молоді структурного підрозділу. Організували такий захід представники соціального сектору студентського самоврядування інституту. Саме вони провели благодійну акцію зі збору коштів для подарунків малечі.

У святковий день студенти привітали дітлахів та їх батьків, а також подарували подарунки. Велику допомогу в організації заходу та збору подарунків надала студентська соціальна служба університету. Молодь побажала дітям найскорішого одужання, міцного здоров’я та гарно провести новорічні свята. А дітлахи зачитали віршики та подякували за теплі слова.

Навчально-науковий інститут
економіки та бізнесу

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024